IBBA

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Messaggio
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

Francesco Mastromauro

Collaboratore TecnicoRitratto

Email: mastromauro * ibba.cnr.it | Phone: 02 23699407 - 439 | Fax: 02 23699411

Titoli di studio
- Abilitazione Professionale: Agronomo (1995)
- Laurea in Scienze Agrarie - Indirizzo: Industrie Agrarie. (1989)

Esperienze professionali
- CNR Istituto di Biologia e Biotecnologia Agraria – Tecnico (01.06.2006 -)
- A.R.P.A. della Lombardia – Coll. Tecnico Prof. (15.02.2001 - 31.05.2006)
- Regione Lombardia D.G. Agricoltura – Istruttore tecnico-amministrativo in materie agroalimentari (01.01.1998 – 14.02.2001)
- C.I.VI.FRU.CE. della Regione Lombardia – Tecnico di laboratorio (01.01.1996 -31.12.1997)
- Università degli Studi di Milano – Istituto di Coltivazioni arboree – Collaboratore interno (08.11.1989 – 31.12.1995)

 

Selected Publications

 

Patent

  • Diego Breviario, Silvia Gianì, Laura Morello, Francesco Mastromauro, Floriana Gavazzi, Luca Braglia, Elena Ponzoni. Process and Kit for food analysis. Italian patent application n. TO2013A000501 of 18/06/2013. International patent application n. PCT/IB2014/062265 June 16 (2014) CNR Ref.10262. 100% CNR ownership. Prot. CNR 0045956 del 26/7/2013

Questa area è compilata sotto la responsabilità personale del titolare della pagina.

 
You are here